ארבעה סרטים של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש התקבלו לפסטיבל פאלם ספרינגס

פסטיבל ShortFest יתקיים בסוף החודש, במתכונת חיה

02 יוני 2021

ארבעה סרטים של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש ישתתפו בסוף החודש ב"ShortFest", פסטיבל הסרטים הקצרים הבינלאומי של פאלם ספרינגס, קליפורניה. הפסטיבל ייערך בין ה22.6-28.6, ויתקיים השנה במתכונת חיה (לא מקוונת).

מדובר באחד הפסטיבלים החשובים בעולם לסרטים קצרים; הסרטים הזוכים בו מתקבלים אוטומטית לשורטליסט של פרסי האוסקר.

הסרטים שהתקבלו השנה מטעם בית הספר הם: "בורקס" של סאלח סעדי, "ריקוד חסידי" של בר כהן, "נעורים" של שי-לי עטרי ו"מסובך" של איזק קוהלי.

(מתוך "בורקס" של סאלח סעדי)

(מתוך "ריקוד חסידי" של בר כהן)

(מתוך "נעורים" של שי-לי עטרי)

(מתוך "מסובך" של איזק קוהלי)