בית ברנרדה אלבה - מאת פדריקו גארסיה לורקה | החוג לאמנות התיאטרון

בית ברנרדה אלבה -  מאת פדריקו גארסיה לורקה  | החוג לאמנות התיאטרון

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

החוג לאמנות התיאטרון

"אדם הוא לא מה שהוא חושב שהוא, ולא מה שאחרים חושבים שהוא, אלא מה שהוא חושב שאחרים חושבים עליו" (צ'ארלס הורטון קולי). מה קורה בבית בו הקירות שקופים?

הצגה: בית ברנרדה אלבה

מאת: פדריקו גארסיה לורקה   |  תרגום: רבקה משולח | בימוי: רוני טוביאס גדעון |

עיצוב תפאורה ותלבושות: נועה פרידמן | עיצוב תאורה: דן גלזר |

ייעוץ ועריכה מוזיקלית: בועז שחורי

ברנרדה: נועה חיה ירקוני  |  מריה חוספה: פולינה לין סרג'נט  |  אנגוסטיאס: דור משען  |  מגדלנה: תמר אורון  |  אמליה: כרמל רוזנטל  |  מרטריו: דנה ברברשטיין  |  אדלה: מיה דנה  |  לה פונסיה: לילך גרופר  |  מקהלה: נועה אלישב, אביב כהן גנוסר, אליזבת וייסמן, שיר סבג דונט,  מיכאלה שטראוס  |

ברנרדה גוזרת על חמש בנותיה שמונה שנות אבל עקב מות בעלה. כיצד יתמודדו בנות הבית עם האבל כאשר יתגלה שהבת הבכורה מיועדת להתחתן עם הרווק המבוקש בכפר? ההצגה בוחנת כיצד משפיע מבטה הנוקב של החברה על ההתנהלות הבינאישית, ומהו המחיר שמבט זה גובה מאיתנו.

הפקה זו היא שיתוף פעולה ראשון מזה שנים בין תלמידי ותלמידות המסלול לבימוי, התוכנית למצטיינים במשחק, והתוכנית למצטיינים בעיצוב במה, קולנוע וטלוויזיה בפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב.

ההפקה מועלית בתמיכת  קרן מלגות לזכרו של פרופ' אלי רוזיק-רוזן ז"ל

תאריכים ושעות:

חמישי 30/11/17 בשעה 20:30

שישי 1/12/17 בשעה 12:00

מוצאי שבת 2/12/17 בשעה 20:30

ראשון 3/12/17 בשעה 20:00

שני 4/12/17 בשעה 20:00

שלישי 5/12/17 בשעה 20:00

רביעי 6/12/17 בשעה 20:00

חמישי 7/12/17 בשעה 20:00

שישי 8/12/17 בשעה 12:30

מוצאי שבת 9/12/17 בשעה 20:30

מקום: אוניברסיטת תל אביב, בניין גילמן, אולם שוטלנדר (140)

(הכניסה לאוניברסיטה בימים א' – ו' משער 8 (דן-בוכנר) ברחוב חיים לבנון, בשבת הכניסה דרך שער 4. שערים אחרים עלולים להיות סגורים)

מחיר כרטיס: 20 ₪

משך ההצגה: שעה וחצי, ללא הפסקה.

הזמנת כרטיסים בקישור: http://bit.ly/TAUbernarda