תערוכה: אנשים prima facie

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קיקואין

עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות

התערוכה "אנשים prima facie", אשר מכילה עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות, תציג בין התאריכים 27.12.2015 - 01.04.2016 בגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר.

אוצר: מתן דאובה

אמנים: פרנק אאורבך, ריצ'רד אבדון, גילי אבישר, דיאן ארבוס, מולה אשת, יוסי ברגר, מיכאל גרוס, ארם גרשוני, דרור דאום, מרלן דומא, ניר הוד, מיכל היימן, דמיאן הירסט, כריסטופר וויליאמס, אנדי וורהול, לוק טוימנס, בוריס כרמי, אלעד לרום, אמדאו מודיליאני, מנחם מזרחי, רוברט מייפלת'רופ, עידו מיכאלי, מלאני מנשוט, אמיל נולדה, פאבלו פיקאסו, הנס-פיטר פלדמן, אלכס פרגר, ריצ'רד פרינס, יוהנס קאהרס, אן קוליאר, מרטין קיפנברגר, צ'אק קלוז, וויליאם קנטרידג', יוסוף קארש, תומס רוף, גרהרד ריכטר, יגאל תומרקין ואחרים.

הגלריה פתוחה לקהל בימים א'-ד' 19:00-11:00; יום ה' 21:00-11:00; יום ו' 14:00-10:00.

הכניסה חופשית.

הכניסה לגלריה דרך כיכר אנטין, רחוב חיים לבנון פינת איינשטיין, משמאל לשער הכניסה הראשי.

טלפון: 03-6408860